Αναβάθμιση ιστορικού κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας

posted on: 17.05.2016

#ADAF2016 19 - 22 Μαίου 2016

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός του ιστορικού κτηρίου στην οδό Ερμού 117 – 121 στο οποίο θα διεξαχθεί 19 – 22 Μαΐου το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF).

Φέτος, το ADAF δίνει ζωή στα εμβληματικά αυτά κτήρια στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο της γενικότερης  συνεισφοράς  του Φεστιβάλ στην  αναζωογόνηση  ζωτικών  περιοχών της Αθήνας.

Το κτηριακό Συγκρότημα Πύλη Ερμού 117-121 παρέμενε κλειστό για αρκετά χρόνια.
Μέσα από την παραπάνω δράση το κοινό θα συνεισφέρει στην αλλαγή της εικόνας της περιοχής, συμμετέχοντας στον καθαρισμό των όψεων του ιστορικού αυτού κτηρίου, οι οποίες έχουν υποστεί βανδαλισμό και δίνουν την εικόνα της εγκατάλειψης και υποβαθμίζουν την αξία του ιστορικού κέντρου.

Ταυτόχρονα η καθαριότητα θα επεκταθεί και στα πεζοδρόμια της περιοχής με στόχο την βελτίωση  της εικόνας του κέντρου της Αθηνάς  ενεργοποιώντας το κοινό σχετικά με την πόλη και την τέχνη.

Σε αυτή την πρωτοβουλία για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας το Athens Digital Arts Festival και το συνΑθηνά, η πλατφόρμα του δήμου Αθηναίων για τις ομάδες πολιτών, καλούν το κοινό να δώσει το παρόν στον καθαρισμό του ιστορικού κτηρίου Πύλη Ερμού 117 – 121 και του περιβάλλοντα δημόσιου χώρου του στο κέντρο της Αθήνας.

 

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ώρα: 11:00 π.μ.

Κτηριακό συγκρότημα Πύλη Ερμού 117 – 121

 

Αυτή η πρωτοβουλία πραγματοποιείται με  την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εταιρειών Karcher Greece, Vivechrom και Booka χημικά (οικολογικά προϊόντα Antigraffiti) οι οποίες θα προσφέρουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό συνεισφέροντας στην βελτίωση της εικόνας της Αθήνας.

 

 

BOOKMARK SAVED
/>

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και αποτελεί μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού. Στόχος του Athens Digital Arts Festival είναι να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει και να προωθήσει όλες τις όψεις της ψηφιακής δημιουργίας φιλοξενώντας καλλιτέχνες και κοινότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

T. +302103230005
E. info@adaf.gr

MAIN OFFICE
7 Flemigk Str., 143 42, Nea Filadelfia,
Athens, Greece

BRANCH OFFICE
18 Miltiadou Str., 105 60, Monastiraki,
Athens, Greece


CONNECT WITH US

NEWSLETTER