Στρατηγική συνεργασία ADAF 2016 | POLYECO CONTEMPORARY ART INITIATIVE

posted on: 16.05.2016

#ADAF2016 19 - 22 Μαίου 2016

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία του με την Πρωτοβουλία Σύγχρονης Τέχνης της Polyeco (PCAI), για τη 12η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί 19 με 22 Μαΐου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, υπό τη θεματική Digital Pop. Η PCAI – Polyeco Contemporary Art Initiative, είναι μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στη δημιουργική ευημερία, υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινότητες των περιοχών όπου δραστηριοποιείται. Κεντρικός Στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον μέσω της σύγχρονης τέχνης.

Με την αρωγή της Polyeco Contemporary Art Initiative, το ADAF 2016, θα παρουσιάσει ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα video art προβολών, στον κεντρικό χώρο διεξαγωγής στο κτηριακό Συγκρότημα Πύλη Ερμού 117 – 121, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, η  Πρωτοβουλία Σύγχρονης Τέχνης της Polyeco θα υποστηρίξει και τα δημιουργικά εργαστήρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ενότητας ADAF kids.

Καθώς τα τελευταία 12 χρόνια το Φεστιβάλ έχει προβάλει περισσότερα από 1500 έργα video art, η συνεργασία με την PCAI  έρχεται να συμβάλλει δυναμικά στην  προώθηση του ψηφιακού πολιτισμού στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι η PCAI στηρίζει ανεξάρτητους, νέους και πρωτοπόρους καλλιτέχνες, στόχος της συνεργασίας είναι να προωθήσει τη δημιουργική εξέλιξη και να ευαισθητοποιήσει το κοινό μέσω της τέχνης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρωτοβουλία Σύγχρονης Τέχνης της Polyeco:

http://www.pcai.gr/

 

*/ 12ο Athens Digital Arts Festival | 19 – 22 Μαΐου 2016

Κεντρικός Χώρος:

Κτηριακό Συγκρότημα Πύλη Ερμού 117-121

www.adaf.gr | #ADAF2016 #DigitalPop #PCAI

BOOKMARK SAVED
/>

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και αποτελεί μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού. Στόχος του Athens Digital Arts Festival είναι να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει και να προωθήσει όλες τις όψεις της ψηφιακής δημιουργίας φιλοξενώντας καλλιτέχνες και κοινότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

T. +302103230005
E. info@adaf.gr

MAIN OFFICE
7 Flemigk Str., 143 42, Nea Filadelfia,
Athens, Greece

BRANCH OFFICE
18 Miltiadou Str., 105 60, Monastiraki,
Athens, Greece


CONNECT WITH US

NEWSLETTER